Лони Уилисън е бивш модел и знаменитост. Само преди 10-12 години й

...
Лони Уилисън е бивш модел и знаменитост. Само преди 10-12 години й
Коментари Харесай

Без зъби и облечена в дрипи: Днес един от най-красивите модели в Холивуд е жалка гледка (а е само на 40) Тъжни Снимки

Лони Уилисън е някогашен модел и звезда. Само преди 10-12 години й завиждаха хиляди млади девойки по света

Гледката на тази красива и самостоятелна жена, която в миналото блестеше в емайл, на стилните сцени и на най-модерните празненства на звездите, постоянно е предизвиквала приятност и удивление. Успешен модел, холивудска звезда и брачна половинка на красавец от „ Спасители на плажа “. Животът й изглеждаше съвършен.

Но съвсем за една нощ всичко се обърква. През 2014 година Лони се развежда с Джеръми Джаксън. Тя го упреква в нахлуване и потребление на мощ. Раздялата е тежка за моделката и вместо да потвърди на всички, че е мощна и самостоятелна, Лони се пристрастява към неразрешените субстанции. Кариерата й е пред провал.

 Лони Уилсън и Джеръми Джаксън

Лони Уилисън и Джереми Джаксън

фотография
Legion Media

Тя към този момент не е посрещана с отворени прегръдки в стилния бизнес, тъй че се пробва да си откри работа като помощник на хирург или като помощник на сътрудник по недвижими парцели, само че не се задържа на никое място за дълго.

През 2016 година Уилисън стартира да има психологични проблеми и към този момент няма пари да заплаща наем, тъй че е изгонена от жилището си. Лони изчезва от радара на медиите; нито фамилията, нито приятелите й знаят къде се намира.

Оказва се, че някогашната манекенка се е заселила на улицата и води бездомнически метод на живот. Когато публицистите схванаха за това и фотографията на някогашната хубавица се популяризира в американските медии в продължение на няколко години, няколко другари незабавно предложиха да й оказват помощ. Бившата й колежка на подиума, Кристин Росети, заведе Лони в имението си и се опита да й помогне с каквото може – заплати авансово за рехабилитация и лекуване в добра клиника, употребява връзките си, с цел да й откри работа.

 Лони Уилсън бездомна

 Лони Уилсън преди и в този момент

Но… не съумя да й помогне. Уилисън още веднъж отхвърли на улицата. Каква е повода за това не е известно. Изглежда, че харесва този живот. Въпреки всичко, външният тип на някогашната блестяща русокоска е фрапантен. Лони признава, че се къпе един път годишно, спи където може, събира храна от кофите за отпадък и носи дребното си (и почтено казано, неприятни) движимости със себе си в количка, открадната от супермаркет.

Наскоро Лони Уилисън още веднъж беше снимана на улицата. Уви, с всяка година тя наподобява все по-зле и по-зле. На фотосите, изтекли в мрежата, звездата е неузнаваема. Чаровният облик, който в миналото грееше от благополучие, е сменен от беззъба усмивка. Манекенката е подпухнала, със синини по лицето, облечена с мръсни и опърпани облекла. Тя е единствено на 40 години – само че от фотографията ще си кажете, че е най-малко на 60…

 Лони Уилсън през днешния ден

 Лони Уилсън проси

Лони Уилисън

фотоси
Legion Media

Успехът, славата и парите бяха в обсега на Лони Уилисън. Тя беше кумир на милиони и източник на ентусиазъм за девойките по целия свят.

Въпреки това, както постоянно се случва в действителния живот, славата и триумфът могат да осветят пътя единствено за известно време. Уилисън се изправи пред персонални провокации и пристрастяване, които трансформираха живота й изцяло. Вместо всемирски изяви и предложения от най-престижните фешън организации в света, тя се обърна към мрака на подземния свят.

 Лони Уилсън проваляне

Ще успее ли да откри сили да построи още веднъж живота си и да се върне на трона, от който времето и събитията я смъкнаха? Всеки ден това става все по-малко вероятно…

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР